De juiste persoon op de juiste plaats

Het beste uit mijn personeel; wat zijn hun talenten en welke vacature en/of functie past het best bij mijn personeel. Wanneer uw personeel werkt vanuit intrinsieke motivatie, passie en persoonlijk talent dan zullen ze het beste tot hun recht komen. Werknemers willen natuurlijk hun capaciteiten zo goed mogelijk ontplooien en ook voldoening uit hun werk halen.

Als u binnen een team op de hoogte bent van elkaars intrinsieke motivatie en talenten kunt u taken op maat (her)verdelen. Maar om een dergelijke actie in te zetten zal uw personeel zelf op de hoogte moeten zijn van hun eigen persoonlijke motivatiepatroon en de ruimte krijgt deze toe te passen. De juiste persoon op de juiste plaats met het juiste takenpakket zorgt voor een goede sfeer, gemotiveerd personeel en een hogere productiviteit.

Het beste uit mijn personeel

My Options kan hier uitkomst in bieden door samen met uw personeel het MotivatieKompas te doorlopen en ieder personeelslid kennis te laten maken met hun eigen unieke motivatiepatroon. Wanneer dit patroon individueel uitgewerkt en omarmd is dan bieden wij ook de mogelijkheid de verschillende MotivatieKompassen in de praktijk optimaal in te zetten en onderling op elkaar af te stemmen. Zo haalt u het beste uit uw personeel.

Voor aanvullende informatie over het MotivatieKompas kijkt u hier.

how-to-be-a-team-work2