I; Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat wil ik?

De i-clip kan bij de intake van het Motivatiekompas worden opgenomen als eerste kennismaking en als aanloop naar het schrijven van de 7 actieverhalen.

De I-clip maakt ook deel uit van Visual learning methode iTeachYou!

I-clip; van de kandidaat wordt een korte interviewclip opgenomen. Een interview over zijn of haar talenten en zijn of haar dromen; ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’. I-clip is een zeer krachtig videoportret voor zelfreflectie of als aanvulling op je professionele profilering. Hier kan de kandidaat zijn of haar talenten toelichten.

15059822030_29ee0ecba7_z

iTeachYou!: Voor het onderdeel Stage/‘Beroepspraktijkvorming’ in het beroepsonderwijs maar ook voor andere opleidingen biedt iTeachYou! via beeld een krachtige match tussen de gevraagde en veronderstelde competenties/werkprocessen op de werkvloer en de talenten/ontwikkeling van studenten/stagiaires. iTeachYou! neemt beeld als uitgangspunt bij ‘de trialoog’ tussen student, docent en Praktijkbegeleider in het stagebedrijf. Voor alle drie is in beeld concreet duidelijk aan welke competenties/werkprocessen er precies gewerkt wordt.

Kenmerken iTeachYou!:

– Individueel talent en drijfveer van de student zijn startpunt van beroepsontwikkeling.
– Beeld is bepalend.
– Kwalificatiedossiers staan centraal.

logo van het my options motivatiekompas, tool voor intrinsieke motivatie en talent
iTeachYou!logoblauw
logo teach, Visueel in kaart brengen van Competenties, beroepsopleiding, uitstroomniveau en stageworkflow
logo you, visueel welke competenties, werkprocessen, eindtermen onder de knie